keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Lunta sataa. Ennen olisin ollut innoissani menossa heti ulos, mutta tässä tilassa se ei houkuta. Ensinnäkään mulla ei ole tarpeeksi päälle mahtuvia vaatteita, niin että tarkenisin olla tuolla ulkona lähes pakkasessa.

 Ja toinen, ehkä vielä vaativampi juttu. En jaksa taistella tuolle tytölle vaatteita päälle. Pukeminen ei todellakaan ole hänen mielipuuhaa, ja joudun usein käyttämään kaikki mahdolliset keinot että saan hänet puettua. Kerään kaikki tarvittavat vaatekappaleet kasaan lattialle, lysähdän itse viereen istumaan, ja sitten onkin jo tyttö kaukana. Eikä puhettakaan että tulisi vapaaehtoisesti puettavaksi. Joskus harvoin  se onnistuu jollakin houkutuskeinolla, mutta ei sitä aina jaksa olla höpötttelemässä ja lepertelemässä.
Pakkohan se on siis raahautua ylös lattialta ja hakea tyttö, joka tietysti juoksee "kaakuun". Sen jälkeen pukeminen joko onnistuu, tai sitten alkaa hirveä huuto. (yleensä jälkimmäinen) Riippuen omasta vireystilastani, kestän huutoa tai menetän hermoni. Sätkivää lasta on vaikeaa pukea kun oma maha on edessä. Jos rimpuilu ei suosiolla lopu, niin luovutan. Sitten ei mennä ulos. Piste. Kannattiko siis edes yrittää lähteä, kun todennäköisesti siinä käy aina noin.
Mutta sitten tyttö huutaa....uloo, uloo, haluaa uloo.

Emme siis tänään edes yritä mennä ulos. (paitsi että juuri nyt alkoi paistamaan aurinko ja ilma olis mitä loistavin ulkoilulle)

Eilen ilmestyi uusi Kaks Plus-lehti. Ja siinä kuva minusta. Mua harmittaa kun en ole itse juttua nähnyt, ja kavereilta satelee jo kommentteja. Toimittaja ei ole pitänyt lupausta. Hän lupasi lähettää lehden minulle heti kun mahdollista. En ole myöskaan kuvia saanut s.postiini. Tekstin se nainen laittoi minulle kommentoitavaksi.

Kävin eilen neuvolassa. Pikakäynti. Ei mitään uutta. Vauva oli pää alhaalla niinkuin pitääkin, valmiina syntymään. Sen verran terkkari suostui kokoa kommentoimaan, että ainakin isompi sieltä on tulossa mitä siskonsa oli syntyessään. HUIII. Kuinkahan iso poika sieltä tulee?

Nyt mun on vain kammettava itseni tästä sohvalta ylös ja ihan ensiksi mentävä pyllypyykille tytön kanssa. Sekään ei houkuttele, kun sitten saa taas vaipan yms. kanssa tapella. (onkohan mulla itellä asenneongelma?)

Mutta kiitos kun jaksoit hetken olla ajatusteni kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti