keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Keskiviikko 2.10

Mua on alkanu pelottaa....tai ainaki jännittää hirveesti. Ai mikä? Synnytys tietysti. Nyt kun muutaman kerran on tullu oikein kunnollisia kipeitä supistuksia, niin ne tekee tän kaiken niin konkreettiseksi. Enää ei oo montaa päivää jäljellä.
Itseasiassa nyt tiedän jo milloin viimeistään POIKA syntyy. Kävin tänään koksissa kokoarviossa, ja näyttäis olevan jo yli nelikiloinen jässikkä tuolla massussa. sain käynnistysajan ensi maanantaille.
VIIKON PÄÄSTÄ MEILLÄ ON VAUVA, ja ehkä hyvällä säkällä ollaan jo kotonakin. (jälkimmäiseen en ihan usko itsekään)
Olin tänään käyrällä. Hihna ja anturit mahassa kiinni, ja pelkäsin. Pelkäsin, ahdisti, kuuntelin, yritin ajatella muuta, katsoin kelloa, yritin pitää silmät kiinni ja sulkea korvani.....Mua ahdistaa suunnattomasti se vauvan sydänäänien kuuntelu. Sykkeen nopeus vaihtelee hirveesti, ja pelkään että se äänissä on jotain häikkää. Tai et ne loppuu yhtäkkiä. Tai jotain. En muista oonko jo teille kertonu kuinka esikoista odottaessa sain paniikkikohtauksen kun sydänäänet yhtäkkii hävis ja se laite alko huutamaan. Siitä kai tääkin ahdistus johtuu. Pitää muistaa sanoa että laittaa äänet pois päältä, kun seuraavan kerran joudun siihen käyrälle.

Olen yhtäaikaa innoissani ja peloissani. Syntyis jo tää vauva. Lääkäri käski kokeilla kaikki mahdolliset synnytystä edistävät jutut, että saatais synnytys käyntiin ihan luomusti. Varmaan kaikkea mahdollista olen jo kokeillutkin....
Kuulun facebookissa yhteen ryhmään missä on viimeisillään raskaana olevia äitejä, ja heiltä olen kyllä saanut vaikka mitä vinkkejä. Oisko sulla kertoa mitään uutta millä saisin aikaiseksi tehokkaita supistuksia?

En oo uskaltanu moneen päivään lähtee tytön kanssa kahdestaan mihinkään, kun pelkään että lapsivedet lorahtaa jonnekki kaupan lattialle. Huomenna ajattelin yrittää uskaltaa...jos vielä kerran kävisin vaikka kirpparilla. Kerron sitten vaikka huomenna illalla miten kävi. Uskalsinko ja jaksoinko vai en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti