tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tiistai 11.6

Nyt tuntuu siltä, että olen roska-astia, johon muut olettavat aina saavansa tyhjentää omat moskansa. Mihin itse voisin itseni tyhjentää? Nyt pursuaa niin yli, etten jaksa ottaa ainoatakaan valitusta tai kurjaa oloa vastaan. Omassa kuormassakin on kannettavaa ihan tarpeeksi.

Mihin tahansa katsonkin, näen tekemättömiä töitä. Leluja ympäri taloa, pölypalleroita sohvan alla, sormenjälkiä ikkunoissa, tiskit pöydällä, koiran ruuat kaadettuna lattialle, pyykkikori pursuaa likapyykkiä ja ulkona pyykkitelineet täynnä viikattavia vaatteita, kukkapenkit rehottaa rikkaruohoja, kasvimaalla porkkanarivit odottaa harventajaa, lattialle kaatunut maitomuki, vaipparoskis täynnä, paperinkeräyskorikin pitäisi käydä tyhjentämässä......jne, jne....

KUKA TÄN KAIKEN TEKEE NYT; KUN MÄ EN PYSTY???

En osaa olla koko aikaa pyytämässä kesätyttöämme tekemään hommia. Tänään komensin kyllä hänet imuroimaan talon. Mies valittaa että täällä on sotkuista. Jos teen jotain, alkaa supistelut taas. Ottaa niin päästä. Käytiin tänään kirpparilla ja ruokakaupassa, ja vain kaksi kertaa supisti tuona aikana. Pakko oli päästä täältä pois, ettei ala seinät kaatua päälle.

Ehkä tän tarkoitus on tosiaan se, että mies huomaa mitä jää tekemättä kun emäntä on pois pelistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti