tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tiistaina 25.6

Taas on vierähtänyt pitkä aika kun viimeksi kirjoitin tänne. Aika kuluu niin nopsasti ettei meinaa mukana pysyä.
Olin taas muutaman päivän töissä. Ihanaa vaihtelua kotiäidin elämään, mutta.....jouduin taas tänään menemään lääkärin puheille, ja sairaslomallehan tuo määräsi minut. Supistelee niin paljon. Töissä ei tarvi kuin nousta seisomaan ja kävellä muutama askel, niin jo maha on kivikova ja sattuu ihan. Ei mun työnteosta tule mitään jos kaiken aikaa vain istuskelen penkillä.

Joko kerroin että pikkuveikkahan sieltä on tulossa tytölle? Ensimmäisessä odotuksessa en paljastanut sukupuolta muille kuin miehelleni, mutta nyt ollaan kyllä kerrottu jos joku on halunnut tietää. Poika potkii ja pyörii hurjasti tuolla masussa. Liikkeet tuntuu nyt ihan erilaisilta kuin tyttöä odottaessa, sillä poika potkii sisäelimiä päin. Istukka on kohdun edessä, eikä potkut sen vuoksi näy paljon ulospäin. Joskus saa olla tarkkana ettei pissat lirahda housuun, kun tulee kunnon potkuja suoraan virtsarakkoon. Vielä ilkeempää on kun potkut osuu suoliin.
Nyt on alkanut taas närästää. Alkuraskaudessahan sitä jo oli vähän. Viime yönä valvoin kahteen asti kun poltteli niin paljon eikä mikään auttanut, ja lisäksi oli tosi kuuma. Rennie ei mulle auta mitään. Gavisconia käytän, mutta en kai uskalla ottaa tarpeeksi paljon kun ei sekään meinaa auttaa. Parhaiten tehoaa ruokasooda veteen/mehuun sekoitettuna, mutta se taas on niin pahaa. Viimein nukahdin istualleni olkkarin sohvalle avoimen ikkunan eteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti