sunnuntai 11. elokuuta 2013

Maanantai 12.8

Raskausviikko 33. Enää ei ois kovin kauan H-hetkeen.

Tyttö heräsi taas kuudelta. Ajattelin olla kerrankin tehokas ja nousin ylös puoli seiskalta. Söimme aamupalan, ja menin vauvan sängyn kimppuun. Kaksi ruuvia auki, minuutin levähdys sängynlaidalla, toiset kaksi ruuvia auki, taas lepohetki. Sydän hakkasi jo miljoonaa ja olin ihan uupunut. Sänky ympäri ja pohjan nosto ylemmäs. Nyt lepohetki makuuasennossa. Sisulla sitten laitoin kaikki neljä ruuvia kerralla kiinni takaisin. Ja olin ihan puhki. Ihankuin olisin kymmenen kilometriä juossut.

Nyt istuskelen sohvalla ja yritän saada paineet ja sykkeen alemmas. Hetken levon jälkeen rr oli 143/93, ja pulssi 102. Toisella mittauksella paine oli tippunut 123/86, mutta liian korkea tuokin on vielä. Ehkä se tästä laskee.

Yritän pikkuhiljaa siirtää ajatukseni kauppareissuun. Pakko jaksaa lähteä liikkeelle kun tytöllä on enää yksi käyttämätön vaippa, ja koiralla ei ole mitään ruokaa.

Iltapäivällä olen luvannut mennä leikkipuistoilemaan muutaman mamman kanssa. Saa nähdä miten paljon siinä vaiheessa on energiaa jäljellä. Jaksanko vai en?

Nyt jos olis joku tässä lähellä joka tulis hetkeksi katsomaan tytön perään, niin painuisin pehkuihin ja pistäisin silmät kiinni. Väsyttää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti