sunnuntai 4. elokuuta 2013

4.8. Sunnuntai

Joku möykky ollut rinnassa pari päivää....
Viikko sitten meillä oli vieraita, siskon perhe ja mun vanhemmat. Oli ihanaa ja kerrankin hulinaa meillä. Sitten tuli hiljaisuus.....
Mies lähti töihin, vieraat pois. Jäin taas kahdestaan tytön kanssa. Muutama päivä meni hienosti, mutta sitten alkoi tuo möykky ahdistamaan.
Stressaan ja jännitän miten selviän kotona ilman aikuisseuraa, eikä tilannetta helpota mun olotilani yhtään. Liikkuminen on hankalaa, koska hengästyn niin pian ja jalat meinaa lähteä alta. Liitoskipujakin on vielä. Supistuksia ei ole ollut, paitsi jos jostain syystä jaksankin tehdä pikkasen enemmän kotitöitä.

Kävin neuvolassa. Hb oli jo 115. Rr ihan ok. Pissassa oli pikkasen valkuaista, mutta neukkitäti uskoi sen johtuvan siitä etten ollut juonut tarpeeksi vettä. Sokerit on ollu kotimittauksissa ihan hyvät...silloin kun olen muistanut mitata. Vauva potkii ja nyrkkeilee paljon.

Hiki valuu päivin öin, vaikka ilmatkin oli välillä vähän viileämmät. Suihkukaan ei auta kuin hetkeksi. Mieluiten makaisin kyljelläni sohvalla, mutta pakko mun on raahautua jonnekin välillä, ettei seinät ala kaatua päälle.

Mutta se möykky....se pelottaa. En halua että se kasvaa yhtään isommaksi. Nyt en ainakaan uskalla edes ajatella että laskisin lääkeannosta enemmän.

Uusi viikko edessä...yksin....tai tytön kanssa kaksin. Onneksi tuosta pirpanasta alkaa olla jo paljon seuraa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti